За нас

АрПи Партнерс (RP PARTNERS) е създадено през 2008 г. като сдружение на специалисти, предоставящи услуги в областта на интелектуалната собственост. Оттогава се утвърдихме като нишова кантора с фокус върху подпомагането на бизнеса да внесе устойчиви промени чрез технологични решения и био-медицинско развитие. 

С екип от професионалисти с голям опит и дългогодишно сътрудничество с партньорски адвокатски кантори в над 60 страни по света, ние сме готови да бъдем Ваш партньор, където и да се намирате.
За всеки конкретен случай ние привличаме най-подходящите и високо квалифицирани специалисти с техническа, юридическа и/или икономическа квалификация.

Друго направление в дейността ни е подготовката и управлението на бизнес-проекти, които се интересуват от финансиране от фондовете и програмите на Европейския съюз. Проектите се основават на интелектуална собственост и иновации в различните области на индустрията, селското стопанство, екологията, както и на рационални решения в други сфери на обществения живот.

Нашият адрес::

София, пл. Славeйков 11 ет. 1, офис 12-14

E-MAIL

office@rppartners-bg.com

Телефон за връзка: 

0889220101 / 0886773317